Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat İstiklal Marşı spor

Muhtarlara Teşekkür
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı’nda mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdı. 

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında, Trabzon’un tüm ilçelerinin, tüm mahallelerinin sorunlarına vakıf olduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzun özellikle kırsal mahallelerinde karşımıza çıkan sorunlar aynı; Yol, altyapı ve içme suyu. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi olarak çok yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çünkü bizim bir hedefimiz var. Trabzon’umuzu, ülkemizin en yaşanılabilir şehri yapmak istiyoruz. Bu nedenle bu yıl asfaltlama çalışmalarımıza Mayıs ayının ilk haftasında başladık. Ve bu çalışmalarımız hava şartları el verdiği sürece devam edecektir. Yıl boyunca çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Asfaltlama çalışmalarına ek olarak betonlama çalışmaları da gerçekleştirdik. Trabzon genelinde tam 20 milyonluk yol betonlaması yaptık, yapıyoruz. İçme suyu ve alt yapı alanında da TİSKİ çalışmalarımızı sürdürüyor. Geçici çözümler değil, büyük projeli kalıcı çözümler üzerinde çalışıyoruz. Bu şekilde her yıl daha da artan bütçelerle gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Şalpazarı’mızın, Trabzon’umuzun sorunlarını ortadan kaldıracağız. Bizim hedefimiz budur” diye konuştu. 
;
Başkan Gümrükçüoğlu sorun bırakmayacağız dedi
Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, yaptığı değerlendirmenin ardından mahalle muhtarlıklarının tek tek taleplerini dinledi. 
Bu yıl mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden muhtarlar, yapılması gereken bazı eksiklikleri talep ettiler.
Başkan Gümrükçüoğlu;  belli bir program dâhilinde, zaman için muhtarların talep ettikleri sorunları ortadan kaldıracaklarını söyledi. 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.