Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Kongre Sonrası İlk Ziyaret

Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği yönetim kurulu Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti. Kongrede seçilen yeni yönetimin bu ilk ziyaretinde Başkan Hilmi Türkmen, yönetim kuruluna yeni girmiş isimlerle tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu. 

"Hiçbir köy derneği..."

Daha sonra Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, derneğin önümüzdeki dönemlerde gerçekleştireceği ve gerçekleştirmeyi tasarladığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Hayli aktif ve yoğun bir programla karşılaşan ve ilgiyle dinleyen Hilmi Türkmen memnuniyetini gizlemeyerek “Şalpazarı Eğitim Derneği çok güzel gidiyor. Şu ana kadar anlattığınız projelerin hiçbirini köy derneklerimiz gerçekleştiremedi” ifadesini kullandı. 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ziyaretçilerini teker teker uğurladı. Eğitim Derneği yönetim kurulu üyeleri olağan toplantılarını gerçekleştirmek için dernek merkezine gitmek üzere Hilmi Türkmen’in makamından ayrıldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.