Öne Çıkanlar istanbul Başkan adayı Hıdırellez Kültür Bahar Bayramı Şenliği Sinan Çolakoğlu şalpazarı.çamkiriş.çakmaklar kuyumculuk

“Her Yönüyle Trabzon'' Günleri'nin III. Günü sona erdi.
Tüm hızı ile Ankara AKM devam eden “Her Yönüyle Trabzon'' Günleri'nin III. Gününde Süt ve süt ürünleri standları'nı dolaşan Kaymakam Yıldızhan, satışlardan memnun olup olmadıklarını sordu ve Şalpazarı Kaymakamlığı Standına gelen misafirleri ağırlamaya devam etti.

İlçemizin tanıtımı ile ilgili Manşet 61 ve Bereket TV ile yaptığı röpörtajında Kaymakam Yıldızhan şu ifadelere yer verdi; ”Şalpazarı Kaymakamlığı olarak standımızı kurduk. Halk Eğitim Merkezi’nde ki kursiyerlerimizin yaptığı yöresel el ürünlerimizi sergiledik. Bunun yanında meşhur Ağasar Balımızı ve özel olarak yöremizi tanıtan fotoğrafların bulunduğu bir plaket yaptırdık. Özel fotoğraflar bastırdık. Standımızı kısaca tanıtan Kaymakam Yıldızhan, Muhabirin sorusu üzerine; İlçemizde halen örf ve adetlerin yaşatıldığını söyledi. Çarşamba günü ilçeye pazara gelen bayanların yöresel kıyafetlerini giydiğini ve standımızdan örnek gösterdiği dokuma çantaları kollarına taktıklarını da ifade etti. Ağasar Balına da değinen Kaymakamımız tamamen doğal ve özel olduğunu, kendisinin de kahvaltısından eksik etmediğini ve herkese de tavsiye ettiğini söyledi. Diğer standımızda da Simenli-Sütpınar Kooperatifinin tamamen doğal ve sağlıklı olan süt ve süt ürünlerini sattığını vurguladı. Manşet 61’e,Bereket TV Genel Müdürü Mehmet Öztürk ve ekibine tanıtımımıza sağladıkları faydalarından dolayı teşekkür etti.

Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Halk Eğitim Merkezi Müdiresi Buket Kayıkçı Terzi ve Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Köksal Kocaman'ın da katıldığı Şalpazarı standı'nı, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, HSYK Üyesi Ömer Köroğlu, TBMM Genel Sekreteri Dr.İrfan Neziroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özkan, EPDK Muhammet Maden, Ankara ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, Köprübaşı Kaymakamı Hamza Özer, Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, PTT Başmüdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkan Yardımcısı Rahmi Koşkin, Bereket TV Genel Müdürü Mehmet Öztürk, İşadamı Refik Kurukız, Emekli Öğretmen Fevzi Çakmak ve çok sayıda vatandaşlar ziyaret ettiler.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.