Öne Çıkanlar TULAŞ İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi

Feshane’de Trabzon Günleri Başladı
Dört gün sürecek ve 26 Ekim Pazar günü yapılacak finalle sona erecek olan etkinliklerde ziyaretçi kabulüne başlandı. Halen etkinlikte Trabzon’un ilçelerinden sekiz tanesinin standı bulunuyor, toplam stand sayısı ise 250.

Ortahisar, Çaykara, Çarşıbaşı, Dernekpazarı, Düzköy, Maçka, Sürmene, Şalpazarı Belediyeleri, Trabzon Valiliği İl Turizm Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’nin katıldığı tanıtım ve fetih kutlamaları kapsamında 4 gün boyunca çeşitli kültürel, folklorik ve sanatsal gösteriler düzenlenecek.

Resmi açılışın yarın (cuma) saat 15.oo’te yapılacağı Fetih ve Tanıtım Günleri’ne dört gün boyunca bir milyondan fazla ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Etkinlikte ilçemiz Şalpazarı'nın standı da yerini aldı. Yöresel ürünlerin ve ilçenin turistik bölgelerinin fotoğraflarının sergilendiği standda Şalpazarı'ndan gelen Fatih Kandil, Ali Yamaç ve Muhammet Atalar görev yapıyorlar.









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.