Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Binali Yıldırım Zehra Sayal

Şalpazarı İHL 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet töreni yapıldı.

Bu gün Şalpazarı İHL'de 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet töreni ile birlikte düzenlenen Kermes bölümünde Yöresel yemekler ve yöresel el sanatları sergiledi. Sergi bölümünde ise Gençlik Festivali için Şalpazarı'ndan İstanbul'a giden öğrencilerin Festival boyunca ziyaret ettikleri tarihi ve turistlik mekanların resimleri sergilendi.

Törenin akşamki bölümünde ise Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Okulda dereceye giren öğrencilerden okul birincisi Hava Karagül, okul ikincisi Emine Demirci, okul üçüncüsü Kübra Tarhan'ın diplomalarını Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan takdim etti.

Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan yaptığı kısa bir selamlama konuşmasının ardından diploma törenine geçildi. Diploma töreninin ardından törene katılan protokol ve mezun olan öğrenciler günün anısına topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Mezun olan öğrenciler kep fırlatma yerine ellerindeki kırmızı karanfilleri havaya fırlatarak İHL olarak bir ilke imza attılar.

İHL Öğrencileri hazırladıkları koro ve solo ilahiler söylemesinin ardından hazırladıkları tiyatro gösterisi, şiir ve veda konuşmalarıyla program sona erdi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.