Öne Çıkanlar Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı

Şalpazarı ÇPL'de Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı


Şalpazarı Çok Programlı Lisesinde Okul Aile Birliği toplantı'sı 17 Ekim 2012 Çarşamba günü yapıldı.
 
Kimya öğretmeni Ömer Yılmaz’ın sunumunu yaptığı toplantı'da, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.
Okul Müdür Kemal Türkmen yaptığı açılış konuşmasının ardından, Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav kürsüye geldi, İrfan Ertav yaptığı konuşmada; Okulumuzda genç bir eğitim kadromuz var öğretmenlerimiz, siz velilerimiz ve öğrencilerimiz ile el ele vererek kalitemizi daha da artırmalıyız. Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar, toplumsal kalkınmayı çağdaşları olan toplumlara göre daha önce başarabilmiş toplumlardır. Bunu başaramayan toplumların kaderi ise geri kalmışlığın kalın çizgileri içinde kalmak olmuştur.

''Devletimizin, Öğretmenlerimizin ve sizin ortak amacı Öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir. Bu ortak amacı gerçekleştirmede sizlerin görevi Öğrencinize, okulunuza sahip çıkmak ve desteklemektir. Bu nedenle sürekli okullarınızı, Öğretmenlerinizi ziyaret ediniz. Çocuklarınıza güvenin, dersleriyle ilgilenin. Çocuklarımız geleceğin yöneticileri olacaktır. Karadeniz bir çok Başbakan çıkarmıştır, neden biride Ağasar’dan çıkmasın dedi''.

İkinci kez kürsüye gelen Okul Müdürü Kemal Türkmen; Okulumuzda öğretmen eksiğimiz yok,kolej düzeyinde eğitim veriyoruz, öğretmenlerimizin yaş ortalaması 30’un altında arkadaşlarımız fedakarca çalışıyorlar. Pansiyonumuzun imkanları çok güzel, veliler olarak sizden de duyarlı olmanızı bekliyoruz, sürekli irtibat halinde olmalıyız. Slayt gösterimi ile en ayrıntısına kadar okul hakkında bilgi veren Türkmen 3 dönemdir Okul Aile Birliği Başkanlığını yapan Hasan Karabayır’a uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ardından 3 dönemdir Okul Aile Birliği Başkanlığını yürüten Hasan Karabayır kürsüye geldi. Hasan Karabayır yaptığı kısa konuşmasında; Okul idaresi ve velilerle uyum içinde çalıştıklarını ve çok iyi hizmet verdiklerini söyleyerek herkesten helallik istedi.
 
Konuşmaların ardından yeni Okul Aile Birliği seçimlerine geçildi ve seçim yapıldı.
 
Yeni seçilen Okul Aile Birliği:
 
Yönetim Kurlu asil üyeliklerine;
 1-Mehmet Kıdık
 2-Hüseyin Demirtaş
 3-Hasan Köse
 4-Hasan Şekerci
 5-İbrahim Yılmaz
 
Yönetim Kurlu Yedek Üyeliklerine;
 1-Yaşar Tok
 2-Ali Yılmaz
 3-Mustafa Bulan
 4-İsmail Demir
 5-Yüksel Bayraktar
 
Denetim Kurulu;
Asil üyeliğine : Mehmet Yaşar
Yedek : Sebahattin Alay
 
Sosyal Etkinliklerden sorumlu üyeler: Mehmet Yaşar ve Fatma Tülümen seçildiler.

 







Haber: Mehmet YAŞAR..






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.