Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal Ambarlı

Eğitim Derneği Kadıköy Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Kadıköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kültür Müdür Yardımcısı Ali Tulumen’in aracılığıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Aykurt Nuhoğlu Eğitim Derneği heyetini makamında kabul etti. Of kökenli başkanla ziyaretçileri uzun süre sohbet ettiler.

Başkan Hasan Keskin, Aykurt Nuhoğlu’na dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve gerçekleştirmeyi tasarladıkları projeler için destek istedi. Belediye Başkanı da böyle bir derneğin varlığından memnuniyet duyduğunu, faaliyetlerine imkânlar ölçüsünde destek verebileceklerini ifade etti.

Ziyaret, günün anısına Kadıköy Belediye Başkanı’na plâket verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Heyet ayrıca ziyaretin gerçekleşmesine vesile olan Ali Tulumen’e de teşekkür mahiyetinde bir plâket verdi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.