Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

ALİ İBRAHİMAĞAOĞLU ANAOKULU YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR

Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu yaz tatili boyunca yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı ve okul fiziki anlamda adeta yenilendi. Okulda yeni eğitim-öğretim yılına merhaba demek için düzenlenen buluşmaya Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Belediye Başkan Yardımcıları ve Şalpazarı'ndaki Kurum Müdürleri katıldı.  

Okul Müdürü Ahmet Yurteri yaptığı konuşmada Şalpazarı ilçesine ve bu ilçenin en değerlisi olan çocuklarına en iyi şartlarda eğitim verebilmek adına yaz tatili boyunca durmaksızın okulu yenilediklerini ve pırıl pırıl bir okul ortaya çıkardıklarını, bu konuda yardımlarını esirgemeyen tüm kurumlara teşekkür ettiğini söyledi. Okulun içinin ve dışının boyanmasında büyük emeği olan Orman İşletme Şefi Emrah Karaalan'a, boyaları karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Atatürk Ortaokulu Müdürlüğüne de teşekkür etti. Anaokulunun yeni yıla dinamik kadrosu yenilenen fiziksel donanımları ve tüm imkânları ile hazır olduğunu söyledi ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.