Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Kültür bakanlığı Basri Karaman Binali Yıldırım

Köksal Durmuş'dan Cevap.
Köksal Durmuş Sosyal Medya da yayınladığı açıklama da;

Sayın Şalpazarı Dernekler Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu;


Sitenizde yapmış olduğunuz basın açıklamasını üzüntü ile okudum. İlk önce şunu ifade etmek isterim, Federasyonun Kurucusu olarak Federasyonla- Konfederasyon arasında ki farkıda en az sizin kadar biliyorum. Basın açıklaması yapmanız gayet doğal ama bu şekilde olmamalıydı. Ben ve ya biz Genel kurula verirken ünvanlarımızı haddimizi bilerek ne isek onu verdik. Ancak okunduğunda bizler de şok olduk, Sizler ve ekranları başında ki seyredenler gibi. Şahsım orada okunduğunda mahçup olmuşken yıllardır çalışma arkadaşlarım tarafından şahsımı dinlemeden ve hiçbir şey sorulmadan bu şekilde basın açıklaması yaparak toplumun önüne bu şekilde atılması beni derinden üzmüştür.

Sayın Federasyon Başkanım Federasyonun Kurucuları arasında olmuş, Yöneticilik yapmış, Kendi derneğinin başkanlığını yapmış, Sizin de yönetimimde olduğunuz 2011-2013 Yılları arasında ki Federasyon Başkanlığımda yanımda olmuş eğitimci arkadaşa hiç mi hiç yakıştıramadım. İnsanları harcamak çok kolaydır. Önemli olan kazanmaktır. İnşallah bundan sonraki başkanlığınız döneminde Kurucusu ve başkanlığını yaptığım Federasyonumuzu siyasete hiç bulaştırmadan yürütürsünüz aksi takdirde takipcisi olacağımın bilmeni isterim. 

Son olarak Şalpazarı Hemşerilerime ve sizlere şunu söylemek isterim, Mecliste bildiğim kadarıyla Geyikli Belde Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Türkmen'den sonra İlk defa Şalpazarlı bir hemşeriniz olarak Bir Genel Başkan tarafından rozet takma merasimi düzenlenmiştir. Amacımız sadece ve sadece Ülkemize, İlimize, İlçemize hizmet etmek amacıyla yapılmıştır. Yapılan ziyaretler ve meclisteki rozet takma merasimi sadece katılımcıların ortak düşüncesidir. Hiçbir sivil toplum kuruluşunun önderliğinde ve bilgisi dahilinde yapılmamıştır. Bilgimiz dahilinde olmayan (KONFEDERASYON), yapılan anonstan dolayı Eğer bir zarar, sıkıntı ve mahcup ettiysek şahsım özür dilemeyi bir erdemlik sayarım.

KÖKSAL DURMUŞ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.