Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Kaymakam Yıldızhan Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı
Şalpazarı İlçe Kmaymakamı Zihni Yıldızhan Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bayramların insanların birbirleriyle kardeşçe kucaklaştığı, dargınlıkların unutulduğu müstesna günler olduğunu belirten Kaymakam Zihni Yıldızhan, "Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, toplumsal barışın daha da güçlendiği, dargınların barıştığı, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaştığı zaman dilimleridir."

Bayramların aynı zamanda milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun perçinlendiği günler olduğunun belirten Kaymakam Zıldızhan, "Fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramı'na milletçe huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramda başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu gösterelim. Bu duygular içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum,"


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.