Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Erol Kaya Ekrem Cinkaya

Yanık Ailelerin Mutlu Günü


Sayvançatak Derneği başkanı Erol Yanık ve Havva Yanık’ın kızları Yeşim ile Hava-Yüksel Yanık'ın oğlu Yavuz, Yavuztürk mahallesindeki Sancak Düğün Salonu’nda hayatlarını birleştirdi.

Düğün töreninde sunuculuğunu Fahri Durmuş ve bizzat Erol Yanık'ın yaptığı düğünde önce kemençe sanatçısı Aydın Güner sahne aldı.

Yoğun ilgi yüzünden izdihamın yaşandığı düğünde Yeşim-Yavuz çiftinin nikahını Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıydı.

Nikah töreninde Yeşim Yanık'ın nikah şahitliğini patronu Eczacı Aylin Şen ve Av. Hilmi Türkmen yaparken, Yavuz Yanık'ın nikah şahitliğini Zeki Tarhan yaptı.

Nikah sonrası yeni çiftleri tebrik eden Başkan Kara, evlenme cüzdanını kime verileceğinin kararı için cüzdanı gelinin patronu ve nikah şahidi olan Eczacı Aylin Şen’e verdi. Aylin Şen yaptığı kısa kutlama konuşmasının ardından hiç kimseye kefil olmayacağını ama Yeşim Yanık’a kefil olacağını söyleyerek evlilik cüzdanını Yeşim Yanık'a verdi.

Nikah sonrası Başkan Mustafa Kara yeni çiftlere hediyesini takdim ederek salondan ayrıldı.

Düğün töreni gelin ve damadın düğün pastasını kesmesi ile devam etti. Daha sonra takım merasimine geçildi.

Düğün törenine ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, ŞALFED eski başkanı Harun Özdemir, eski Şalpazarı Dernekler Birliği başkanı Ömer Karadeniz, Kadırga Derneği Başkanı Mahmut Uzun, Aktaş Derneği Başkanı Mehmet Sayal, Çamlıca Derneği Başkanı Şevki Çakır, Sinlice Derneği Başkanı Hüseyin Karadeniz, Doğancı Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Erdin, Aktaş Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük, çok sayıda dernek yönetim kurulu üyeleri ve misafir sanatçılar Muhammet Sarı,Yavuz Tonyalı, Yamaç, Şeref Kara, Serdar Kumaş katıldılar.

Düğünde davetliler Umut Ayvaz'ın kemençesi eşliğinde doyasıya horon teperek eğlenirken, finali Ali Tarhan, Öner Gülbahar,Umut Ayvaz, Cesi birlikte çalıp söylediği türkülerle yaptılar.


Erol Yanık teşekkür etti.

Düğün sonrası Başkan Erol Yanık Şalpazarı Haber’e şu açıklamayı yaptı:


“Düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan başta Belediye başkanımız Mustafa Kara’ya, Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen’e, tüm dernek başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, sanatçılarımızdan Aydın Güner, Umut Ayvaz, Şeref Kara, Yavuz Tonyalı, Ali Tarhan, Cesi, Yamaç, Muhammet Sarı, Serdar Kumaş, Öner Gülbahar'a ve bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.”






































''Yeşim ile Yavuz Çiftine Mutluluklar Dileriz Şalpazarı Haber Ekibi''






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.