Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi kontenjan Kültür bakanlığı Muhammet Ayaz Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği

 Başkan Cengiz oğlunu evlendirdi.

 
Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz Aksa Elektrik işletmesinde görev yapan küçük oğlu Ceyhun Cengiz'i Gökçe köy'lü Hayriye ve Yüksel Gelgül Ailesi'nin hemşire kızı Tuğba ile evlendirdi.

Şalpazarı Atatürk ilköğretim okulu bahçesinde gerçekleşen düğün merasimi saat 14.00'da başlamasına rağmen etkili olan şiddetli yağmur nedeni ile gelin ve damat düğün alanına saat 15.20 de geldikten sonra genç çiftlerin nikahını Başkan Fehmi Cengiz kıydı. Damat ve gelinin nigah şahitlliklerini Trabzon Söğütlü Belde Belediye Başkanı Metin Gedikli ve Trabzon Yalıncak Belde Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptılar.

Yeni çiftlerin evlilik cüzdanını Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun geline takdim etti.

Tuğba ve Ceyhun Çiftina mutluluklar dileriz   Şalpazarı Haber Ekibi..


Haber: Mustafa Özcan





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Günhantürk Öz 12 yıl önce

Ceyhun Kardesime ve esine ömür boyu mutluluklar diliyorum

Avatar
Salim ŞAHİN 12 yıl önce

GENÇ ÇİFLERE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM. DAMADIN ALIN YAPISIDA DAYILARINA BENZEDİĞİNİ SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM:))