Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre; Beşikdüzü Emniyet Müdürlüğüne ait lojmandaki evinde aniden rahatsızlanan Fevzi Taş Hackalı Baba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahale yetersiz kalınca  Ahi Evren Kalp ve Damar hastanesine sevk edilen Fevzi Taş Yolda hayatını kaybetti.

Emniyet Müdürü Evli ve 3 çocuk babası idi. Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Taş, 1972 yılında Nevşehir’de doğdu. 1986 yılında Afyon Polis Koleji’nden, 1994 yılında Ankara Polis Akademisi’nden mezun oldu. Balıkesir, Sivas, Niğde ve İstanbul şube müdürlükleri görevinde bulundu. 2005 yılından itibaren terörle mücadele şube müdürü olarak Niğde ve daha sonra Trabzon’da görev yaptı. Taş, Trabzon’daki görevini yürüttüğü sırada boşalan Beşikdüzü emniyet müdürlüğü görevine atanmıştı.

Şalpazarı Haber ekibi olarak Fevzi Taş'a Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz....
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.