Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği Samsun

Yayla Göçü Ölüm Getirdi.
İlçemize bağlı Sugören mahallesinden Servet Karagöl’ün kızı Ceren Karagöl, ailesi ile gittiği Gümüşhane’ye bağlı Özkürtün sınırları içinde bulunan Davunlu yaylasında 15.06.2011.günü rahatsızlanarak Önce Özkürtün Devlet Hastanesi’ne, daha sonra da Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ama bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. Ceren’in astım hastası olduğu ve yaylada bu sebepten fenalaştığı bildirildi. Otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Kurumu’na götürülen Ceren Karagöl’ün ölüm nedeni astım ve polen olarak tespit edildi.

Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi olan küçük Ceren’in cenazesi devam eden yağmura rağmen yüksek bir katılımla defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Haber ve fotoğraf: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaşar kılıç 13 yıl önce

merhumeye allahtan rahmet servet kardeşimize başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun inşallah

Avatar
ferhat cengiz 13 yıl önce

allahtan rahmet,servet ve sonay kardeşimize,ailesine allahtan sabır diliyorum.allah kımseye böyle bir acıyı yaşatmasın.mekanı cennet olur inşallah....

Avatar
mustafa 13 yıl önce

Allah rahmet etsin kederli ailesinin başı sağolsun mekanın cennet olsun

Avatar
Mustafa KILIÇ 13 yıl önce

merhumeye Allah'dan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.tüm sugören mah.nin başı sağ olsun..