Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı ŞALFED Kadırga

Vakfıkebir'de Feci Trafik Kazası
Vakfıkebir Terminal girişi kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre bu gece saat 22.40 sularında terminal kavşağından karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hüseyin Karadere Giresun istikametinde Trabzon İstikametine gitmekte olan 28 plakalı bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Şalpazarı-Sayvançatak Mahallesi nufusuna kayıtlı olan ve Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu öğrencisi okuyan Hüseyin Karadere'yeçarpan araç sürücüsü, kazanın ardından sağlık ekiplerini aradığı ardından da karkola giderek teslim olduğu ifade belirtildi.

Yaşanan kazanın ardından Hüseyin Karadere’nin cenazesi Vakfıkebir’deki otopsi işlemlerinin ardından Sayvançatak Mahallesi’ne götürüldü. Hüseyin Karadere’nin cenazesi, bugün ikindi namazına müteakiben Sayvançatak mahallesinde toprağa verilecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
g çalIk 8 yıl önce

CenabI Allah'tan rahmet, AcIlI Ailesine sabIrlar diliyorum.

Avatar
Turandemirbas 8 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Avatar
Osman albakan 8 yıl önce

Allah rahmet eylesin Ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun