Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Sokak Köpekleri Vatandaşı Hastanelik Etti!
Şalpazarı Geyikli Mahallesi Gıran Mevkiinde Mustafa Yılmaz isimli vatandaş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde tam eve girerken 5-6 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Mustafa Yılmaz kilitli olan kapıyı açamadığı için evinin önüne aşağı koşmaya başladı. Evinin önünde bulunan duvardan araba yolunun beton zemininde düştüğü belirtildi.

Çevreden yetişen vatandaşların 112 acil servis ekiplerine haber vermesinin ardından Ambulansla Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk muaye ve tetkiklerin ardından, Mustafa Yılmaz'ın kafasının yarıldığı, kol ve omuzunda kırıkların olduğu tespit edildi. Halen hastanede yatan Mustafa Yılmaz'ın yarın omuzundan ameliyat olacağı belirtildi.

Mustafa Yılmaz’a acil şifalar diliyor, başı boş köpeklerin başka canlar yakmaması için yetkilileri önlem almaya davet ediyoruz.


Haber: Mehmet Yaşar..


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.