Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Sayvançatak Derneği'nde iftar

Sayvançatak Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Uçar ile dernek üyesi Ekrem Cinkaya, birbirine çok yakın zamanda kaybettikleri birinci dereceden yakınları olan Murat Cinkaya, Ali Uçar ve Havva Uçar’ın ölüm yıldönümleri münasebetiyle dernek merkezinde mevlid okutup iftar yemeği verdiler.

İftar öncesi Kur’an tilavetiyle başlayan davete hem köylüleri hem de diğer köylerden dost ve akrabaları yoğun katılım gösterdiler. Birlikte açılan oruçlardan sonra hem iftar davetine vesile olan merhume ve merhumların hem de davete icabet edenlerin geçmişlerinin rahmeti için dualar edildi. Hüseyin Uçar ve Ekrem Cinkaya, davete gösterilen yüksek ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade ederken gelen herkese teşekkür ettiler.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü diner 7 yıl önce

Allah kabul etsin,allah biz ağasarlilarin birlik beraberligini bozmasin...