Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Şalpazarlı Şehit Yunus Aktaş Akyazı’da toprağa verildi
Bitlis Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı Emrinde görevli Jandarma uzman çavuş Yunus Aktaş, 30 Haziran 2016 tarihinde, Diyarbakır Lice  ilçesinde zırhlı aracın geçişi sırasında teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu yaralanarak kaldırıldığı Bingöl Devlet hastanesinde şehit düşmüştü.


Sakarya’nın Akyazı ilçesine göç eden ve a
slen Şalpazarı Üzümözü Mahallesinden olan Jandarma uzman çavuş Yunus Aktaş'ın Şehit düşmesi tüm ülkede olduğu gibi Şalpazarı’nda da üzüntü yarattı.


Canlı olarak bahis oynamak ve 1xbet firmasının ayrıcalıklı dünyası için sitemizin 1xbet köşesini ziyaret edin.Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'ndan alınan şehit Aktaş'ın naaşı, Akyazı ilçesi Konuralp Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, Gazi Süleyman Paşa Camisi'ne götürüldü. Kılınan cenaze namazının ardından, askeri erkan ve vatandaşlarca yürüyüş düzenlendi. Aktaş'ın cenazesi vasiyeti üzerine Hanyatak Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.


3 buçuk yıl önce J. Uzm. Çvş. olarak göreve başlayan 25 yaşındaki Yunus Aktaş, 1,5 yıl önce nişanlandı ve 5-6 Ağustos'ta düğün hazırlıkları yapıyordu.


Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Recep Uncuoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, Garnizon Komutan Jandarma Albay Emin Dursun, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, belediye başkanları ile askeri erkan ve vatandaşlar katıldılar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.