Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Şalpazarı Şehidini Uğurladı
Gümüşhane’de dün gece yol kontrolü yaptığı sırada durdurmak istediği aracın çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve yapılan müdahalelere rağmen şehit olan Baş Polis Memuru Olgun Gülay Geyikli-Gültepe’de ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Konakyanı aile kabristanlığında toprağa verildi. Baştan sona zevkli geçecek bir sohbet hattı macerasını ile yaşayabileceğiniz müthiş fırsatlar sizlerle.


Şehip Polis memuru Olgun Gülay‘ın cenazesine; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, siyasi parti temsilcileri, Daire amirleri, Mahalle Muhtarları, Geyikli Mahallesinden ve çevre mahalelerden çok sayıda vatandaşlar katıldılar.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.