Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

Osman Demirci vefat etti.

Yaklaşık bir buçuk yıldır Miğde kanseri nedeni ile tedavi gören ve Şalpazarı Eğitim camiasının sevilen Öğretmenlerinde Osman Demirci bu sabah (18.02.2013) saat 08:15!de Trabzondaki evinde vefat etti.

Güdün Köyü nüfus'una kayıtlı olan ve eski Şalpazarı esnaflarından Atölyeci Merhum Bekir Demircinin Oğlu Osman Demirci  2011 yılında Şalpazarı ÇPL'de Müdür yardımcılığından Şalpazarı İHL'si Müdürlüğüne atandıktan kısa bir süre sonra rahatsızlanmıştı.

Osman Demirci'nin Cenazesi  Salı günü (19.02.2013) Öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Güdün Köyünde toprağa verilecektir.

Şalpazarı Haber Ekibi olarak; Osman Demirci'ye Allah'tan Rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan yanik 11 yıl önce

mekanin cennet olsun hocam

Avatar
temel aliskan 11 yıl önce

degerli ocama allahtan rahmet kederli ailesini sabir ve bassagligi diliyorum

Avatar
ALİ ŞEKERCİ 11 yıl önce

MERHUMA ALLAHTAN RAHMET,AİLESİNE VE MİLLİ EĞİTİM CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.
MEKANINIZ CENNET OLSUN OSMAN HOCAM

Avatar
ibrahim muhcu 11 yıl önce

Osman hocamiza allahtan rahmet kederli ailesinede bassagligi diliyorum allah rahmet eylesin

Avatar
Turan DEMiRCi 11 yıl önce

Allah rahmet etsin. Degerli hemserimve akrabamin mekani cennet olsun.

Avatar
Nihal KÜÇÜK 11 yıl önce

ne kadar anlatsanız da yinede bişeylerin eksik kaldığı insanlar vardır ya hani sayfalarca yazsanız yinede yok olmadı tam anlatamadığım dediğiniz işte o insandır Osman DEMİRCİ! öğrencilerin BABA! diye nitelendirdiği,arkadaşlarının gerçek dost bu! dediği,yüzünde gülümsemesi eksik olmayan,yanındayken kendinizi gülmek zorunda hissettiğiniz,içtenliğiyle o sıcak tebessümüyle içinizi ısıtan kişidir Osman DEMİRCİ! mekanınız Cennet olsun hocam baba adam ! Allah rahmet eylesin.Nur içinde yat inşAllah..

Avatar
erdinç sayal 11 yıl önce

merhuma ALLAH tan rahmet kederli Ailesine baş sağlığı dilerim.

Avatar
Mustafa EREN 11 yıl önce

Beraber mesai arkadaşlığı yaptığım değerli abimiz Osman Hocamın vefatına çok üzüldüm. Takdir Allah'ın, O ne derse o oluyor. Allah mekanını cennet etsin, mekanında Peygamber arkadaşlığı nasip etsin, Kederli ailesine de sabırlar ihsan eylesin.