Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Şalpazarı Haber eylül

İftarda Doğancı farkı

Yüksek bir katılıma sahne olan iftar davetine Şalpazarı’nın İstanbul’da faaliyet gösteren diğer derneklerinin başkan ve yöneticileri de hazır bulundu. Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hamit Ayaz, Ağasar Vadisi Derneği Başkanı Ali Atalar, Geyikli Beldesi Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Evren, Sayvançatak Derneği Başkanı Erol Yanık, Sinlice Köyü Derneği eski başkanı Ali Erata, Doğancı Köyü Derneği eski başkanları Orhan Alışkan, Mustafa Erdin ve dernek yöneticileri, Şalpazarı Haber sitesi imtiyaz sahibi Mustafa Atalar ile mahallenin ileri gelen esnaflarından Mustafa Tokul ve Mustafa Öztürk davete icabet edenler arasındaydı.

Kur’an tilavetinin ardından topluca iftar açıldı ve dua edildi. Daha sonra vakti müsait olanlar dernekte kalarak uzun süre sohbet ettiler.

Doğancı Köyü Derneği Başkanı Cesarettin Uygun, Şalpazarı Haber’e yaptığı açıklamada iftara gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını, ancak bu ilgiye yeterince karşılık veremedikleri için burukluk yaşadıklarını söyledi. Başkan Uygun sözlerine şöyle devam etti. “Derneğimiz kurulduğundan beri bu iftarı vermektedir. Benim başkanlığımdaki ilk iftarım ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Ufak tefek aksaklıklar oldu, inşallah bundan sonrakilerde daha planlı ve organize hareket edip bütün misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız

Keşkeği derneğimizde ikram edeceğiz

Ramazan Bayramı’nda Kirazlıtepe ve Küplüce’de uzun zamandır yapılan ve geleneksel hale gelen keşkek ikramını her yıl olduğu gibi bu yıl da yine kendi dernek merkezlerinde yapacaklarını açıklayan Başkan Cesarettin Uygun, “Bu yıl hep birlikte aynı mekânda ikram edilsin şeklinde bir fikir ortaya çıktı ama biz yıllardır burada yapıyoruz. İnsanlarda alışkanlık oldu ve keşkek için yukarıya gitmiyorlar. Bu tercihimiz ayrılık gayrılık olarak algılanmamalıdır. Bayramlaşma töreni ve sonrasındaki eğlence için zaten yukarıya çıkıyoruz” şeklinde konuştu.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.