Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED Sisdağı

Hasan Keskin oğlunu nişanladı

Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin’in oğlu Mustafa, köylüsü Hilal Sarı ile nişanlandı. Sancaktepe’de faaliyet gösteren Semazen Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nişan merasimi yüksek bir katılıma sahne oldu.

Güleser-Ali Sarı çiftinin kızı Hilal ile Ümmühan-Hasan Keskin çiftinin oğlu Mustafa evlilik yolunda ilk adımı Sancaktepe Semazen Düğün salonunda yapılan yüksek katılımlı ve keyifli bir nişan töreniyle attılar.

Nişana Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, Şalfed Başkanı Semih Durmuş, başta Şalpazarı Eğitim Derneği olmak üzere dernek başkan ve yöneticileri, Hasan Keskin’in iş yerinden arkadaşları ve köylü-komşuları katıldılar.

Önümüzdeki aylarda dünya evine girecek genç çifti Şalpazarı Haber olarak tebrik ediyor, “Allah tamamına erdirsin” diyoruz.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.