Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Hacıosmanoğlu Kirazlıtepe'deydi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Üsküdar Kirazlıtepe’de düzenlenen mahalle iftarında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in misafiri oldu. İftar sonrası mahallede bulunan Dorukkiriş Köylüleri Derneği’ne geçen Başkan Hacıosmanoğlu, dernek üyeleri ve mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet etti.

 

Sohbetin başında kısa bir konuşma yapan Trabzonspor Başkanı, gelip gelmeyeceği hakkında kuşkular uyanan Vahit Halilhodziç’te bir problem olmadığını ve 13 Temmuz pazar akşamı Trabzon’da olacağını söyledi. “Kendisine çok iyi teklifler geldi. Cezayir Cumhurbaşkanı kalması için ısrar etti. Fas Kralı da kendisini istedi. Fakat hoca bize söz verdi ve gelecek” diyen Hacıosmanoğlu, daha sonra şöyle devam etti. “Bizden önce gelenlerin her biri öncekinin açığını kapatmış, daha doğrusu kapatmaya çalışmış. Biz hesap soracağız dedik, kıyamet koptu. Aslında biz bu şekilde bir yol açmış oluyoruz. Bizden sonra gelecek olanlar da biz yanlış bir şey yaparsak bizden hesap sorabilirler

 

Sohbete katılan Trabzonsporluların meraklı sorularına da sabırla cevap veren İbrahim Hacıosmanoğlu, sorulara cevaben özetle şu açıklamaları yaptı. “Olcan’ın gitmesini istemedik. Maddi manevi ne isterse kendisine vermeye hazır olduğumuzu söyledik ama o kalmadı. Kalmak istemeyeni zorla tutamazsınız. 17 Temmuz’da her şey bitmeyecek belki ama bizim için son derece avantajlı şartlar oluşacak. Mücadelemiz devam edecek. Hami Mandıralı tam 11 yıldır kulüpten içeri sokulmuyordu. Biz görev verdik, görevi bittikten sonra kendisini kulübe sokmayanların hepsi Hami’ci oldu. Kendisine değer vermesek göreve getirmezdik, fakat Halilhodziç’ten daha iyi bir teknik adam olduğunu da kimse iddia edemez. Şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Resimlerin tamamını bu linke tıklayarak Facebook sayfamızdan görebilirsiniz....

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.