Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Kadırga derneği

Geyikli beldesinde İlhami Kıran vefat etti.


Geyikli Beldesi Lügütdü mahallesi sakinlerinden İlhami Kıran (50) bu sabah saat 8:30'da Beşikdüzü Fatih mahallesi yeni kent sitesi yanında çalıştığı inşaatta kalıp ile uğraşırken dengesini kaybederek 8. kattan düşerek hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan İlhami Kıran’ın daha önce Bursa’da çalıştığı, ancak hasta babasına bakabilmek için memlekete döndüğü bildirildi.

Beşikdüzü’nde otopsisi tamamlanan İlhami Kıran’ın naaşı daha sonra Geyikli’ye götürüldü. Cenazesi yarın öğle namazını müteakip Geyikli’de toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa maden(öğretmen) 12 yıl önce

YAKINLARINA VE ÇOCUKLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.

Avatar
ahmet kurtkaya 12 yıl önce

vefatını derin üzüntü
ile duydum ilhan kıran a allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerlerine sabırlar dilerim.istanbuldan ahmet kurtkaya........

Avatar
ali osman diner 12 yıl önce

ilhami kıran ın vevat ettiğini internetten duydum merhuma allahtanrahmet ve ailesine başsağlığı diliyorum komşuma çok üzüldüm bütün geyikliye selamlar

Avatar
Mustafa Algün 12 yıl önce

Düsseldorf tan geyikliye kucak dolusu selamlar. Ilhami abimize Algün ailesi olarak Allahtan rahmet, ailesine bas sagligi ve sabir, diliyoruz. Ayrica tüm geyikli beldemiz halkina da selamlar Basimiz sagolsun.

Avatar
Bekir ÇAKIR /SAMSUN 12 yıl önce

Vefatını derin bir üzüntü ile öğrendiğim İlhami KIRAN'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Avatar
Şalpazarı Haber 12 yıl önce

Merhum İlhami Kıran'a Allahtan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz mekanı cennet olsun

Şalpazarı Haber Ekibi