Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Çağan Duran trafik kazasında hayatını kaybetti.
İzmir’in Gaziemir ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobilin alt yola uçması sonucu 1 kişi yaralanırken, 2 kişi de hayatını kaybetti. İçtenlikle sizi boşaltacak ve sizinle zevki paylaşacak sohbet hattı kadınlarına aracılığı olan numaraları arayarak erişin.



Dün İzmir - Çeşme Otoyolu Gaziemir Köprüsü’nde yaşanan trafik kazasında İlçemize bağlı Güdün Köyü Mahallesi sakinlerinde Muhammet Dura'ın oğlu Çağan Duran (19) hayatını kaybetti.



Dün saat 23.50 sıralarında İzmir - Çeşme Otoyolu Gaziemir Köprüsü’nde meydana gelen kazada, Balçova'dan, Gaziemir istikametine gitmekte olan 23 yaşındaki Taylan Çelik'in kullandığı 07 MIC 08 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşaıp, yaklaşık 20 metre aşağıdaki Akçay Caddesi’ne düştü. Alt yola düşen otomobilin içerisinde sıkışıp kalan sürücü Taylan Çelik, 26 yaşındaki Ramazan Yıldırım ve 19 yaşındaki Çağan Duran'ı olay yerine gelen İtfaiye ve 112 sağlık ekiplerince yapılan çalışma sonucu otomobil içerisinde çıkartıldı.


Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonucu Ramazan Yıldırım’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan, sürücü Taylan Çelik ambulansla Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine, Çağan Duran ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burda yapılan tüm müdahalelere rağmen Çağan Duran (19)  kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Çağan Duran'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından  toprağa verilmek üzere memleketi Şalpazarı'na gönderildi.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman duran ( müdür ) 6 yıl önce

allahü tealadan rahmet dilerim ailesine sabır ve metanet ve temenni dilerim

Avatar
Sevim Evren 7 yıl önce

Allah Anasına babasına sabırlar versin Allah rahmet eylesin makamı cennet olsun