Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş Şalpazarı BBP

Beşikdüzü Yeni Camii Köyü Doktor Demir’e ağladı

Gümüşhane Torul karayolu İkisu mevkiinde geçirmiş olduğu kaza sonucu hayatını kaybeden Beşikdüzü İlçesi Yeni Camii Köyü’nden, Gümüşhane'nin Köse İlçe Hastanesi Başhakemi Uzman Doktor Sezgin Demir (41) sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında ebedi istirahatkahına uğurlandı.

Üç gün önce nikâhları kıyıldı, düğün yapacaklardı

Aynı Köyden dayısının kızının kızı Tuğba ile üç gün önce nikâhları kıyılan ve bir kaç ay sonrası için düğün hayali kuran genç Doktor Sezgin Demir’in cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Doktor Sezgin Demir’in cenazesi 25.09.2013 Çarşamba günü ikindi namazını müteakiben Yeni Camii Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazesine Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Gümüşhane’nin Köse İlçesi Kaymakamı Arif Karaman, Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları, siyasiler, ilçe ve çevre köylerden çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Merhum Doktorumuza Yüce Allah’tan rahmet geride kalan aile efradına, sevenlerine, mesai arkadaşlarına ve köy halkına sabır ve baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.