Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Şenol Güneş’in açıklamaları
Deplasmandaki ilk karşılaşmada yedikleri 2. gol sonrasında olumsuz bir sonuç ortaya çıktığını hatırlatan Güneş, ''Yine de rakibimizi tanıdık ve kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Bu anlayışla sahaya çıkacağız'' diye konuştu.
Güçlü bir rakiple oynayacaklarını anlatan Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Rakibimizin önemli bir takım olduğunu düşünüyoruz. Yarınki müsabakada bizim için özellikle oyunun ilk bölümlerinde atacağımız gol, moral olacaktır. Biz zoru başarmak istiyoruz. Tarihi bir maç oynuyoruz. Yarınki karşılaşmada gol yemeden gol atmak istiyoruz. Umarım böyle olur, takım olarak da buna hazırız. Şartlar ne olursa olsun gol yemeden kazanmak istiyoruz. Yarınki maçta rakip bize karşı daha avantajlı. Bunu kırmak istiyoruz. Biraz daha fazla çalışacağız.''
Güneş, Benfica karşılaşmasına, sezon başında yaşanan dalgalanmalar ve ramazan ayı nedeniyle gelecek taraftar sayısında azalma olabileceğini söyledi.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kendi sahalarında gibi oynayacaklarını ifade eden Güneş, şöyle konuştu:
''Burada daha önce çok oynadık. Belki de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan sonra en çok burada oynayan takım biziz. Bize bu olumlu yansıdı. Kendi sahamızda daha farklı olabilirdi, ancak İstanbul'da çok sayıda taraftarı olan büyük bir takımız. Yarın maça taraftarımız gelecektir, ama sezon başındaki dalgalanmalar ve ramazan ayı nedeniyle seyircinin az olabileceğini düşünüyorum. Umuyorum ki iyi bir seyirci sayısı ve desteği olur. Bunun takıma psikolojik etkisi olacaktır. Tüm taraftarları maça bekliyorum.''
İlk maçtaki hakem hatalarının sorulması üzerine Güneş, ''Hakem hataları, hakem şanssızlıkları olabilir. Bizim yarınki maçta hakemle işimiz olmayacaktır. İlk maçta hakem hataları oldu. İki golümüz sayılmadı. Ofsayt gerekçesiyle sayılmayan ikinci gol bana göre goldü'' ifadesini kullandı.
Yarınki maçta pozisyon üretebileceklerini düşündüğünü vurgulayan Güneş, ''Yarın hem ofansif oynayacağız, hem de defansta başarılı olacağız. Benfica, hem evinde, hem deplasmanda aynı tarzda oynayabilecek bir ekip. Yarınki maç onlar için de riskler taşıyan bir maç olacaktır. Çünkü hücum karakteri olan bir ekip. Defansif oynamaya çalışırlarsa, hücum karakterli bir ekip olarak bunu yapabilip, yapamayacaklarını yarın göreceğiz'' diye konuştu.
Yarın öncelikle kazanıp turu geçmeyi hedeflediklerini kaydeden Güneş, ''Futbol olarak Benfica'ya karşı üstünlüğümüzü gösterebilmek istiyoruz. Bu, önümüzdeki sezon için, bizim için önemli bir gösterge olacaktır'' diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak: Trabzonspor.org

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.