Öne Çıkanlar vefat mahalle Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu

Şampiyon Kemerini Başkan Türkmen'e getirdi.
Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu’nda, WKU Dünya Şampiyonluğu için mücadele veren Trabzon-Şalpazarlı hemşehrimiz Sabriye Şengül, 23 Nisan gecesi düzenlenen maçtan alnının akıyla çıkarak Dünya Şampiyonluğu Kemerini elde etti. 
Ayağının tozuyla Üsküdar Belediye başkanı Hilmi Türkmen'i ziyaret ederek şampiyonluk sevincini Başkanlık makamında yaşayan Sabriye Şengül, Maç öncesi de Başkan Türkmen’le biraraya geldiğinde “Şampiyon olup, kemerimi ilk olarak size getireceğim demişti.'' sözünü de tutmuş oldu.


YENİ ŞAMPİYONLUKLARA HAZIR OLUN!
Müsabakaya sıkı bir şekilde hazırlanıp şampiyonluk için ringe çıkan başarılı kick boksçu Sabriye Şengül, “Öncelikle böylesine iyi bir organizasyonda Trabzon’u en iyi şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum. Aldığım bu şampiyonluk benim için çok önemli. Bundan sonraki turnuvalarda da amacım hep şampiyonluk olacak. Şu an İskender Oflu hocam ile Aralık ayında yapılacak organizasyona hazırlanıyoruz. Ondan da en iyi sonuçla ayrılacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Sabriye Şengül'ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Daha sonra çekilen hatıra fotoğraflarının ardından başarılı sporcuyu bir kese altınla ödüllendirdi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
agirtas koyu 8 yıl önce

Gururumuzsun

Avatar
Kazim bektaş 8 yıl önce

Sabriye hn kutluyorum Bakanımızın desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum