Öne Çıkanlar şalpazarı belediyesi. kültür bakanlığı. şalpazarı haber Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği köy Zehra Sayal Belen

Şalpazarıspor'dan 2 Transfer.
1.Amatör Küme liğinede şampiyonluğu hedefleyen Şalpazarıspor Yeşilköyspor'un forvetleri Şaban Uçar ve Serdar Özen'i renklerine bağladı.

Şalpazarıspor Klübü başkanı Cevat Özdemir yaptığı açıklamda; Yeşilköyspor'dan forvet iki futbolcuyu renklerimize bağladık. Transferde eksik olan mevkilerimize öncelikle Şalpazarlı gençler ama eksik olan mevkilere çevre ilçe takımlarından 3-4 tane daha nokta transferleri yapacağız.

Geçen yıl liğin 2. yarısında takıma katılan ve birçok klübün transfer listesinde olmasına rağmen büyük bir vefa örneği göstererek tercihini kendi ilçesinin takımı Şalpazarıspor'u tercih eden Murat Özen ile ise sözleşme yeniledik.

Yine geçen yıl 1.Amatör Küme liğine çıkmamızda büyük emeği olan Sedat Özdemir'in Antörünürlüğünde Şalpazarıspor 21.08.2015 Cuma günü saat 14:00 da Şalpazarı halısaha spor tesislerinde sezon açılışı yaparak yeni sezona merhaba diyeceğiz.

Transfer görüşmeleri ve transferin gerçekleşmesinde bize yeteri kadar kolaylık sağlayan başta Yeşilköyspor'a, hertürlü maddi ve manavi desteklerini bizden esirgemeyen, Şalpazarı İlçe Kaymakamımız Cafer Sönmez'e, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen'e, Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk'a, Belediye Başkanımız Refik Kurukız'a, transferde büyük emeği olan başkan yardımcımız Fatih Yılmaz'a ve özverilerini esirgemeyen yönetim kuruluma teşekkür ediyorum dedi.








Haber:Ali.Dursun/Şalpazarı Haber



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.