Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı süper başladı..



İLK YARI TEK GOL

Trabzon 2.Amatör Play-Off müsabakaları dün start aldı. Günün ilk maçında Akoluk Beldespor ile Şalpazarıspor karşı karşıya geldi. Şalpazarıspor, her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrılarak Play-Off’a iyi bir başlangıç yaptı. Maçın 1.dakikasında Uğur ile öne geçen Şalpazarı, ilk yarı bu skoru korudu ve soyunma odasına 1-0 önde gitti.

 
SON SÖZ İSA’DAN
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun disiplininden kopmayan Şalpazarıspor 52.dakikada Mehmet’in güzel golüyle farkı ikiye çıkardı. 81.dakikada Akoluk Beldespor adına Musa farkı bire indirdi. Bu dakikalardan sonra Akoluk Beldespor Şalpazarıspor kalesinde beraberlik golünü ararken son sözü Şalpazarı’ndan İsa söyledi 3-1.
 
 
HAKEMLER: Bülent Birincioğlu ***, Soner Akgün ***, Adem Kantekin ***
AKOLUK BELDE: Selim **, Emrah **, Mehmet **, Emir Emrah **, Saffet Sedat **, Tolga **, Kadir **, Musa **, Orhan * (Dk.64 Tayfun *), Ersen **, Enes **(Dk.46 İrfan *)
ŞALPAZARISPOR: Selçuk ***, Fatih ***, Talip *** (Dk.79 Yasin *), Muhammet ***, Ali ***, Adem *** (Dk.84 Şaban *), Mustafa ***, Ayhan *** (Dk.68 Hakkı Emre **), Mehmet ***, Uğur ***, İsa ***

GOLLER: Dk.1 Uğur, Dk. 52 Mehmet, Dk.90 İsa(Şalpazarı), Dk.81 Musa (Akoluk Belde)











Haber: Mehmet Karagöz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.