Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle Karadeniz

Sabriye artık Altın Kemer sahibi!

Üsküdar Burhan Felek spor salonunda gerçekleştirilen WKU Dünya Şampiyonası’nda Sabriye Şengül Belçika'dan Vadesa de Vaelle ile karşılaştı. İlk raunda temkinli davranan Sabriye raundun sonlarında yaptığı atak ve net vuruşlarla durumu lehine çevirmeyi başardı. 2. raundda tecrübeli rakibini zor durumlara sokan Sabriye bu raundu da önde bitirdi. Son raundda tutuk görünen Sabriye, maçı çevirmek için varını yoğunu ortaya koyan tecrübeli rakibinin yaptığı atakları savuşturmakla yetinirken, maçın bitişini ilan eden gongun çalmasıyla gözyaşları içinde kaldı. Sabriye'nin maç içinde sakatlandığı ama her şeye rağmen maçı bitirmek için acısını belli etmediği sonradan anlaşıldı.

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Sabriye Şengül "Sakatlandığım için üzüldüm ama şampiyon olduğum için çok sevinçliyim. Salona kadar gelen ve televizyonları başında izleyenlere, destek verenlere çok teşekkür ederim." dedi.

Öte yandan yapılan organizasyon her yönüyle göz doldurdu. Tribünlerin neredeyse tamamı dolarken, seçkin konuklar özel masalarda yerlerini aldı. "Champions Night" adıyla düzenlenen geceye 9 ülkeden 22 sporcu katıldı.

Sabriye Şengül'ü Kirazlıtepe'den gelen hemşehrileriyle Trabzon ve Şalpazarı'ndan gelen Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, Şalpazarı Eski Belediye Başkanı Mehmet Muhcu ve Geyikli Eski Belediye Başkanı Ahmet Yüksel Gülay ve Doğancı Mahallesi muhtarı Mustafa Alıcı da yalnız bırakmadılar.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.