Öne Çıkanlar sel baskını Yılmaz Kara yüksek fiyat Aydoğan Karabayır Akçaabat

Katibim Festivali ''Şöhretler Maçı''nda Dostluk Kazandı.
Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen 26. Katibim Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Üsküdar-Altunizade de bulunan Vezirspor Tesisleri'nde yapılan ''Şöhretler'' maçında, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Hami Mandıralı, Recep Çetin, Hasan Vezir gibi bir dönemin ünlü futbolcularının top koşturduğu maçta dostluk kazandı.

8'er kişilik Mavi ve Oranj Forma renkleri ile iki takımın mücadele ettiği maçta, takımlar spor yazarları ve belediye meclis üyeleri olarak ayrıldı. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Emniyet Müdürü Altuğ Verdi de forma giydiği karşılaşmada, GS'lı eski futbolcu Cüneyt Tanman da maçı tribünden izledi.

Maçta rakipler birbirlerini yenmek için ter dökerken, zaman zaman eğlenceli anlar yaşandı. Oyuncuların sık sık birbirleriyle şakalaştığı maçta hiçbir oyuncu sarı ve kırmızı kart görmedi. 7-7'lik skorla berabere biten maçın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Dostluğun kazandığı maçta Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, halı saha geleneğini bozmayarak bütün oyunculara baklava ısmarladı.



Başkan Türkmen, ''Tribünden izlemekle bu iş olmaz. Her başkan sahaya inmelidir. Ben yeşil sahaya da indim. Güzel bir festival, güzel bir maç. Tabi ki dostluk kazandı, puanları paylaşmış olduk. Vatandaşlarımızı spora, sanata ve kültüre doğru yönlendiriyoruz. Festival kapsamında etkinliklerimiz devam edecek'' diye konuştu.

''FİLELERİ YIRTAN'' MANDIRALI, MAÇA EŞİTLİĞİ GETİRDİ
Türkiye futbol tarihinde ''fileleri yırtan'' lakabıyla tanınan Trabzonspor'lu eski futbolcu Hami Mandıralı, maça eşitliği getiren isim oldu.

Mandıralı, spor yazarları ve eski futbolculardan oluşan takımdan 6-2 geriye düşen meclis üyeleri takımına geçerek eşitliği sağladı. Mandıralı, maçta kendi takımlarının daha iyi oynadığını ancak dengeyi kurmak için mavi forma giyerek rakip takıma geçtiğini belirterek, ''Dostluk Kazandı'' dedi.













banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.