Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen beton mikseri ucuruma uctu dernek geyikli.şalpazar.agasar. Trabzon Şalpazarlılar Derneği

Beldüz'ü yanlız bırakmayalım




İlçemize bağlı Geyikli Mahallesinde olan Ali Şükrü Beldüz bugün saat 16:00’da oynanacak olan Trabzonspor-Samsunspor maçı ile birlikte 17 yıllık hakemlik kariyerine son noktayı koyacak. Üyelerin en sevdiği özellik canlı özelliğinin yanı sıra elbette daha kazançlı çıkmak için önemli.



Karşılaşmanın başlangıç düdüğünü çalacak olan Beldüz, 5.dakikada ise hakem olarak son kez düdük çalacak ve kariyerine son noktayı koyacak.



Trabzon’un Türk futbol camiasına hakem olarak kazandırdığı ve kariyerinde sayısız, Amatör, Bal Ligi, 3.Lig, 2. Lig, PTT 1.Lig ve Süper Lig olmak üzere sayısız maçı yönetmiş olan Ali Şükrü Beldüz’ü bu özel ve gururlu gününde Şalpazarlı hemşerileri olarak yalnız bırakmayalım.



Bugün saat 16:00’da  oynancak olan Trabzonspor-Samsunspor hazırlık maçıyla beraber Ali Şükrü Beldüz’ün de jubilesinin yapılacağı bu karşılaşmada ücretsiz olarak izlenecek ve tüm Şalpazarlılar kapalı alt tribün de toplancak.



Tüm Şalpazarlılar olarak Saat 14:00’da Trabzon Şalpazarlılar Derneği önünde toplanıp, toplu halde maça gidilecek.



Şalpazarlılar olarak birlikteliğimizi futbolda da gösterelim.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.