Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Şehit yakınları ve gaziler

“Amacımız Şalpazarlı gençleri Türk futboluna kazandırmak“

Ankara'da yaşayan ve Şalpazarıspor'dan Erkan Kahraman'ın Ostimspor'a transferine öncülük eden hemşehrimiz Murat Kandazoğlu'nu daha yakından tanımak ve tanıtmak istedik. Sayın Kandazoğlu ricamızı kırmayarak bize kısaca şu açıklamalarda bulundu:

Şalpazarı Dorukkiriş Köyündenim. Ankara da yaşıyorum. 14 yıl futbol oynadım, 8 yıldır da Ostimspor Kulübünde As Başkanlık yapıyorum, Ayrıca Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesiyim, TRT ANADOLU’da spor yorumculuğu yapıyorum, Ostim Organize Sanayi bölgesinde iş makinası üzerine iş yerim var.





Hepiniz biliyorsunuz, ilçemiz çok geri kalmış ve sürekli göç veren bir ilçe konumunda, Dolayısıyla bu durum herkes gibi beni de çok üzmekte. Gurbete giden geçlerimiz genellikle İstanbul u tercih ediyorlar. Buraya geldiklerinde de mecburen eğitim yerine çalışmayı tercih etmekteler.... Ben de Ankara’da sporun içerisinde bulunan bir kişi olarak, yetenekli gençlerimizi Türk futboluna kazandırabilmek adına bir girişimde bulunmak istedim. Bunu da Sezgin Hoca önderliğinde Erkan kardeşimle başlatmış bulunmaktayız. İnşallah Erkan kardeşimiz iyi bir performans sergiler ve ilçemizdeki diğer yetenekli geçlerimize bir örnek teşkil eder.

Benim görevim de bir Şalpazarlı olarak bu gibi yetenekli gençlere sahip çıkarak, hem geçlerin önünü açmak hem de ilçemizin bir özelliğini ortaya çıkartmış olmak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 13 yıl önce

Şalpazarı için çaba ve düşüncelerinizden dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
İnşallah Şalpazarlı gençlerimizin bu konuda kendilerini göstermeleri fırsatını yakalar, yıllardır çok yetenekli gençlerimizin kahve köşelerinde eriyip gitmelerini önlemiş olursunuz, bu gençlerimiz biyerlere gelir.

Avatar
yasin yamac 13 yıl önce

ONCELIKLE GENC ARKADASIMIZA VE DIYER AGASARLI GENCLERE BASARILAR DILIYORUM. HER ALANDA BASARILI OLAN KARDESLERIMIZE ONCU OLMAK ISTEYENLERI TEBRIK EDIYORUM.MURAT KANDAZOGLU ABI ANKARADA IKAMETGAH ETTIGI HALDE GUNUMUZDE KOYUNU YAYLASINI BILMEYEN.GITMEK DAHI LUZUMUNU GORMEYEN AKRABASINI TANIMAYAN BU ZAMANIMIZDA BU GENCIMIZE GOSTERMIS OLDUGU DUYARLILIKTAN DOLAYI KENDILERINI TEBRIK EDER ISLERINDE BASARILARIN DEVAMINI DILERIM

Avatar
fahri 13 yıl önce

haberde bahsettiğiniz kişinin adını hiçbir yerde göremedim!!! Kişinin geçmişini yazmışsınız ama adın yazmamışsınız.

Editörün notu: Gerekli düzenleme yapılmıştır Fahri bey. Uyardığınız için teşekkür ederiz.