Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Ahmet Çabuk veda etti

Ahmet Çabuk'un yazısının satır aralarında başarı dolu yılları geride bırakmış olmanın burukluğu göze çarparken, Türk futbolu'nun ilerlemesi ve gelişmesi için gerekli gördüğü bazı düzenlemeleri tavsiyeyi de ihmal etmedi.

İşte Ahmet Çabuk'un veda mesajı:

04/03/2012 Yılından bu tarafa başkanlığını yaptığım Tuzlspor'dan 24/12/2016 itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. 4 yıl 8 aylık zaman içersinde Süper Amatör, Bal Ligi, 3.Lig Şampiyonluklarıyla beraber şu anda 2.Lig’de mücadele eden bir takımda başkanlık yapmanın onurunu yaşıyorum. Bu zaman zarfında Ziraat Türkiye Kupası’nda göstermiş olduğumuz başarı herkesin malumudur. Bu zaman zarfında Tuzla ilçemizin tanıtımında çok ciddi katkısı olmuştur. Bunu bizzat gözlemliyoruz. Türkiye’nin her tarafında azıcık futbolla ilgisi olan herkes Tuzlaspor’u, dolayısıyla ilçemizi tanımıştır.

Tuzlaspor’u bugün borcu olmayan, itibarı yüksek, imrenilecek ve örnek bir kulüp olarak yeni arkadaşlara devrettik.

Ömrümün en değerli yıllarını bu kulübe vermiş oldum. Bu camia farklı bir camia, zaman zaman kendimle çeliştiğim zamanlar oldu. İddaanın olduğu bir yerde ben niye varım sorusunu hep kendime sordum. Sistem gereği kural böyleymiş dedik ve devam etmek durumunda kaldık. Rabbim affeder inşallah.

Bu işi bizim gibi insanlarında başarabilmesi açısından belkide örnek olduk. Türk futbolu’nun ilerlemesi ve gelişmesi için bazı radikal kararların alınması gerektiğini düşünüyorum. FiFA'nın değiştirmesini beklemek kendimizi kandırmaktan öteye geçmez ve geçmeyecektir. Türk futbolunun düzelmesinin şartı şudur: Her kulüp tesisleşmeyi başarmalı, futbolu ve kulübü idare edenler dürüst olmalı, futbolcu gayretli olmalı para kazanmanın yanında yeteneğini karekterini ve kişiliğini geliştirmeli. Kulüpleri kurtaracak çözümler yerine, Türk futbolu’nu kurtaracak kesin çözümler üretilmeli ve acilen uygulanmalı.

Belki yazacak çok şey var ama şimdilik bununla yetinmekte fayda var.

Görev yaptığım zaman zarfında bu başarı hikayesinde çok önemli yeri olan Başkanım Dr. Şadi Yazıcı başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına, yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime, basın mensuplarına, cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu camiada hoş bir seda bıraktığımız inancıyla herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

banner124
Anahtar Kelimeler:
Ahmet ÇabukTuzlaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin çabuk 7 yıl önce

Baskanim hayırlı olsun tuzlaspora yapmis oldugunuz hizmetlerden dolayi size sonsuz teşekkürler