Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Zeki Çabuk Kutuplaşmaya Yeter Artık Dedi
Bugün gerçekleştirilen 2016 Mart Ayı Meclis toplantısında söz alan Zeki Çabuk, son zamanlarda Şalpazarı’nda yaşanan kutuplaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.




Zeki Çabuk yaptığı konuşmasında; ''Şalpazarı'nı kutuplaştırıcı, Şalpazarı'nı ayrıştırıcı haberler olsun, dedikodular olsun, bunlarla Şalpazarı'nın bir yere gidemeyeceğini herkes gördü. Herkes biliyor. Siz madem Ak Partilisiniz, biz de Ak Partiliyiz. Ak Parti grubu olarak önce müslümanız. Dünyada yedi milyar insana talibiz. İstiyoruz ki yedi milyar insan hidayete ersin müslüman olsun. Türkiye'de 78 milyon, Şalpazarı'nda ise 10.318 insana talibiz. Eğer Ak Partiliysek, herkesi Ak Partili yapmak istiyorsak herkese hoşgörülü olmak zorundayız. Şalpazarı'nı görüyoruz ki kutuplaşmış.

Nüfusumuzun bir çoğu Beşikdüzü ve Trabzon’a kayıyor. Memurlarımız işçilerimiz oralardan gidip geliyor. Biz artık Şalpazarı’nda yaşayan vatandaşımızı, esnafımızı,gençlerimizi düşünmemiz lazım. ''ARTIK YETER'' Artık bu kutuplaşmayla, bu ayrıştırmacı tavırla Şalpazarı'nın bir yere gidemeyeceğini herkes gördü. Şalpazarı’nın sorunlarını çözmek için uğraş vermeliyiz. Bakıldığı zaman da hısım akrabayız. Bir masa etrafında oturup, Şalpazarı için bir çalışma ve ya bir toplantı yapamıyoruz.

Aslında Şalpazarı bu konuda çok şanslı. Almanya'da gördük. Şalpazarı'nın standını ve diğer standları gördük. Her standda Şalpazarı'nın argümanları kulanılıyor. Ama ne yazık ki bir Şalpazarlı olarak bunu katma değere çeviremiyoruz. Çünkü biz birlik ve beraberlik içerisinde değiliz. Bizim en büyük sıkıntımız birlik ve beraberlik içerisinde olamamız. Biz şanslıyız. Bakıyoryorsun milletvekillerinin bize karşı bir sempatisi var. Süleyman Soylu bakanımızın bize karşı bir sempatisi var. Herşeyden önemlisi Trabzon Büyük Şehir Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanımız her geldiği zaman
"benim çocukluğum Ağasar derelerinde geçti.
Şalpazarı'nın benim için özel ve ayrı bir önemi var" diyor.

İstanbul'da güçlüyüz. Üsküdar Belediye başkanı Sn Av.Hilmi Türkmen başkanımız var. Tuzla belediye başkan yardımcımız var. Bir dediğimizi iki etmiyorlar. Ama bu kadar imkan varken, bu kadar ihtiyacımız da varken, nedir bu husumet. Nedir bu ayrıştırıcılık. Nedir bu Şalpazarı'nı kutuplaştırma çabası. Hala anlamış değiliz''
dedi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
k.genç 8 yıl önce

Şalpazarı küçük bir yer..Hep beraber olmak gerekir

Avatar
ali yazici 8 yıl önce

Siz encümensiniz herhalde.pekala trabzondaki şalpazarlara şalpazarından doğru bakış acınız nasıl.bu konuşmaların hepsi lafta kalır.yinede görüş olarak doğru

Avatar
Abdullah 8 yıl önce

Teşekkürler ağzına yüreğine sağlık

Avatar
İslam ALIŞKAN 8 yıl önce

Agzina sağlık zeki abi helal olsun

Avatar
Huseyin ALİCİ 8 yıl önce

Zeki bey, asirlardir söylenmesi gereken kelimeleri, sözleri yaziyorum 3.3.2016 tarihinde söylediniz, bunlari meclis toplantisinda belirttiniz, gazetelerede yansidi, sizi herkes dinledi. Bu durumdan ötürü sizi çok takdir ediyorum. Girişimciliginizden dolayi da kutluyorum, açık sözlülügünüzünden dokayı çok teşekkurler.

Avatar
Ahmet ozturk 8 yıl önce

Çok haklısın zeki kardesim