Öne Çıkanlar vefat Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice

Şalpazarı AK Parti’de Zeki Çabuk dönemi
Şalpazarı Cinkaya Düğün Salonu’nda yapılan kongreye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,  AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İlçe Başkanları, STK Başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Ateşli sımsıcak kadınlarla sohbet hattı keyfini yaşayın ve bunu size uygun fiyatlı aramalar ile sunacaktır.







AK Parti Şalpazarı 5. Olağan ilçe Kongresine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Batılı ülkelere seslenerek, “Türkiye’nin üzerine oynayan Batı’lı güçlere sesleniyorum; Tarihin tokadını yiyeceksiniz. Bakın büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaksınız ve bu coğrafyadan büyük maliyetlerle ayrılacaksınız” dedi.


Şalpazarı İlçe kongresinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mısır'da camiye yönelik saldırıyı kınadı, terör örgütü DAEŞ’in İslamiyet’le, dinle ve insanlıkla hiçbir alakası olmadığını söyledi. Türkiye’nin önemli süreçten geçtiğine de işaret eden Bakan Soylu Türkiye’de sorumluklarının büyük ve farkında olduklarını ifade etti.


ABD Savunma Bakanlığı’nca Suriye'de kurulan askerleri üslerin neden kurulduğunu soran ve Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalışanların bu coğrafyadan ağır maliyetlerle ayrılacağını belirten Bakan Soylu şöyle konuştu: “Rakka’da son oynanan oyunu hep birlikte gördük. Yaptıkları şu, güya DAEŞ var orada, güya Rakka’yı elinde tutuyor. Sonra binlerce kilometre öteden, dünyanın en büyük küresel gücü olan Amerika devreye giriyor, DAEŞ’la PKK’yı, PYD’yi el ele veriyor. Ondan sonra da hiç kan akmadan hiçbir şey olmadan DAEŞ oradan hani üfürmüş gibi çıkıp gidiyor. Bu senaryoya da bizim inanmamızı istiyorlar. Aklımızı biz peynir ekmekle yemiş falan değiliz biz. Senaryo çok açıktır. Akıllarınca orada PKK’yı PYD’yi güçlendirmeye çalışıyorlar. ‘4 bin TIR’ı aşan silahı o bölgeye niçin getirdiniz?’ diye soruyoruz yanıt yok. Niçin getirdiğiniz o bölgeye? DAEŞ gitti. Kimle savaşacaksınız? Orada 6 tane hava üssü kurdunuz. Bu üsleri kim için kurdunuz? DAEŞ gitti bu kadar hazırlığı niçin yaptınız? Bu bölgeyi kendi çizdiğiniz kalemlerle istediğiniz gibi düzeltme hakkını elde ettiğinizi zannediyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz. Türkiye’nin üzerine oynayan Batı’lı güçlere sesleniyorum; tarihin tokadını yiyeceksiniz. Bakın büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaksınız ve bu coğrafyadan büyük maliyetlerle ayrılacaksınız" dedi.


Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; 
Zeki Çabuk-Başkan
İbrahim Aydan
Cavit Erata, Erdan Demir
İsmail Tulümen
Muhammet Sağlam
Sanibey Bayraktar
Sinan Demirtaş
Naci Gören
Kadir Gülay
Rüştü Türkmen

Mustafa Yavuz
Yaşar Hüseyin Ayaz
Fatih Tokal
Remzi Özdin
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.