Öne Çıkanlar Dernekler Eğitim seti dernek Ağasar Kadırga

Refik Kurukız Dernek ziyaretlerini tamamladı.
MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız 30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlerde aday olduğu Şalpazarı Belediye Başkanlığı için destek amaçlı ziyaretlerine devam ediyor.

Refik Kurukız iki günlük İstanbul programı'nın ilk gününde sırası ile Sancaktepe Ağasar Şalpazarlılar Derneği, Ağasar Vadisi Sosyal Yardımlaşma Derneği, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday adayı Harun Özdemir'i makamında ziyaretinin ardından Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği ve Merkezi Gebze'de bulunan Darıca Şalpazarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Kabasakal Köyü Derneği ve son olarak Tuzla-Şifa mahallesi Ağasarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret etti.

Kurukız, Fidanbaşı Derneğinde yaptığı toplantıda, Maltepe Belediyesi Ulaşım Hiz. Mali Müd. İşletme şefi Mustafa Karabayır, Refik Kurukız Belediye Başkanı seçildiği takdirde Şalpazarı Belediyesine bir Kamyon, bir de Grayder vereceğini söyedi.

Programın ikinci gününde ise 29.12.2013 Pazar gün Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nin Üsküdar Kirazlı tepe'de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezinde düzenlediği kahvaltılı sstişare toplantısına katılan MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız, toplantının sona ermesinin ardından, Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Doğancı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret etmesi ile iki günlük İstanbul programını bitirdi.


MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız iki günlü ziayertlerinde Dernek Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve Dernek üyeleri ile birer istişare toplantısı yaptı.

Yapılan istişare toplantılarında, Şalpazarı'nda kapanan Adliye Binası, Şalpazarı Hastahanesi'nin nasıl Sağlık Ocağana dönüştürüldüğü, Diğer ilçelerde 2-3 tane yüksek okul olmasına karşılık Şalpazarında bir yüksekokulun olmamsı, ilçe merkezi yaşanan trafik, otopark sorunu, kaldırm, sosyal tesi ve köylerde yaşanan yol ve su sorunları, İlçe genelinde issizlik nedeniyle aşırı göç verme gibi bir çok sorunların masaya yatırldı.

MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız yapılan toplantılarda şu ifadelere yer verdi:

"Daha önceden projesi onaylanmış ihale aşamasında olan Şalpazarı çevre yolunun takipçisi olacağız. Başta eski İmar ve İskan Bakanımız Mustafa Demir ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başkan seçildiğimizde Şalpazarı'nda bulunan tüm siyasi parti temsilcileriyle, tüm derneklerimizle sık sık bir araya gelerek yapılacak istişareler sonunda yapılacakları hep birlikte yapacağız, derneklerimizi Belediyemizin bir meclis üyesi gibi sürece dahil edeceğiz ve hep birlikte Şalpazarı tek yumruk olacak. Sorunları birlikte çözeceğiz."

Şalpazarına Belediye Başkanı seçildiğinde ilk hedefinin, öncelikle Şalpazarı'na bir yüksek okul bir de içinde düğün salonu, pazar yeri, otopark bulunan bir kültür merkezinin olduğunu, yüksek okul'un yerinin hazır olduğunu, Şalpazarı Belediyesi'nin 22 dönümlük bir arazisinin bulunduğunu ve bu arazi üzerinde yapılacak olan kültür merkezi, Belediye Binası ve Yüksekokul proje çalışmalarının yapıldığını söyledi. Ayrıca Şalpazarı için birçok mega projelerinin olduğunu bu projelerin neler olduğunu ilerki günlerde basın açıklamasi ile duyuracağını söledi.

MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız şimdilik meclis üyelerinin şimdilik üçünün belli olduğunu, bunların MHP eski İlçe Başkanı Hasan Karabayır, emekli Din Görevlisi Ahmet Kıran ve Diş Doktoru Ahmet Sezgin Büyükada olacağını diğer üyelerin ise devam eden istişarelerin sonucunda ilerleyen günlerde açıklanacağını ifade etti. 
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.