Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Muzaffer Bayraktar adaylığını açıkladı.

Şalpazarı Dernekler Federasyonu eski başkanı ve Trabzon Dernekleri Federasyonu başkan yardımcısı, emekli öğretmen Muzaffer Bayraktar Şalpazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Muzaffer Bayraktar'ın Şalpazarı Haber'e yaptığı açıklama şu şekilde:

Trabzon ilimizin Büyükşehir olması münasebetiyle İlçemiz Şalpazarı tüm köyleriyle birlikte seçimlerde oy kullanma fırsatını yakalamıştır. Dolayısı ile hizmet ve seçim alanı genişlemiştir. Bu noktada hizmet vermeye niyetlenen aday adayı hemşehrimiz anımsanmayacak kadar belli bir sayıya ulaşması son derece sevindiricidir. Öncelikle hepinize başarılar diliyorum.

Bu aday adaylarının arasında 12 Ağustos 2013 tarihinde Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Sayın Metin Günay beye öz geçmişimizi vererek bende katılmış oldum.

Şalpazarı İlçemize ve köylerini tanıtımda çok büyük hizmet veren derneklerimiz ve Federasyon içinde yıllarca yer aldım. Artık hizmet almak ve bu hizmeti adil, eşit bir şekilde köylerimize yaymak konusunda yeteneklerini çevresiyle bütünleştiren biri olduğuma inanıyorum. Şimdilik aday adayıyım, seçimler sonucunda belediye başkanlığına gelmeyi hedefliyorum.
 
Bu başarıya Şalpazarlı hemşehrilerimizle birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Hayırlara vesile olması dileğiyle tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Kısaca kendimi tanıtırsam:

Şalpazarı İlçesi Geyikli Beldesi Nüfusuna kayıtlıyım. Eğitimci veaynı zamanda yazarım. Geyikli Beldesi Kültür ve Dayanışma Yardımlaşma Derneği'nin Başkanlığını yaparak sivil toplum örgütlerine katıldım. Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) ile Trabzon Dernekleri Federasyonu kuruculuğunda yer aldım ve ŞALFED Genel başkanlığı görevinde bulundum. Halen merkezi İstanbul'da bulunan Trabzon Dernekleri Federasyonu genel başkan yardımcısı görevini sürdürmekteyim.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİROL KARAOĞLAN 11 yıl önce

sayın başkan adaylığınızın hayırlaravesile olmasını teminni ediyorum

Avatar
TURAN GÜNAYDIN 11 yıl önce

muzaffer hocamın çıktığı bu yolda başarılar dilerim. inşallah belediye başkanı olarak görürüz.çok düzgün değerli bir kişi.hocam yolun açık olsun.herşey dilediğin gibi olsun

Avatar
Ali USTA 11 yıl önce

MUzaffer abime hairli olmasini dilerim. Başarılar

Avatar
Haydar Dulkadiroğlu 11 yıl önce

Muzaffer Bayraktar hocamızın adaylığını http://www.salpazarihaber.com sitesinde yapılan haber vesilesiyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Trabzon Federasyonu olarak almış olduğumuz karar olan "Dürüst, samimi kefeletini üstlenebileceğimiz, özellikle STK'larımızda almış oılduğu görev ve sorumluluğunun gereklerini yerine getirmeye çalışan, hesap verebilir, şeffaf arkadaşlarımıza siyasi parti ayrımı gözetmeksizin destek vereceğiz" ilkemiz kapsamında kendilerini destekliyoruz.