Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın

Ahmet Yüksel Gülay Aday Adaylı Müracatını Yaptı.
Bu gün Öğleden sonra Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı'na gelen Ahmet Yüksel Gülay müracaat dosyasını Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay`a verdi.

Önümüzde inşallah Allah nasip ederse 30 Mart 2014'te mahalli seçimlerimiz olacak. Bu seçimlerde, elbetteki her arkadaşımızın aday adayı olma, her Türk vatandaşının hakkıdır.

Bizde hemen hemen bir yıldır, vatandaşımızdan aday olmamız yönünde birçok teveccühler görüyoruz. Biz Şalpazarı burada yetiştik, buranın havasını tenefüs ettik,  suyunu içtik. Sizler sayesinde biz bu günlere gelmişşsek geldik. Bu teveccühe karşılık benimde elbetteki müracatta bulunmam gerekiyordu.Bu vesileyle beraber bugün sizlerin huzurunda Ak Parti'den Aday Adayı olarak İlçemize müracak etmek üzere gelmiş bulunuyorum. Şunda iddalıyım Ak Parti'den aday olabilirsem Trabzon'da, Ak Parti olarak seçimi en yüksek oyla alacak ilçe olacağaz. Bu konuda son derece kendimden eminim. İnşallah işin kader kısmet tarafı var, olur olmaz bu ayrı bişey dedi.

Şalpazarı Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Yüksel Gülay konuşmasının ardından bir basın bildirisi yayınladı;

Açık Şeffaf, Hesap verebilir, bilgi veeleştiriye açık,katılımcı,tek başına yönetim değil, birlikte yönetme anlayışının hakimi olduğu bir yönetim anlayışıyla Şalpazarı Belediye Başkanlığı'na Ak Parti'den adaylığımı kamuoyu ve Şalpazarı Halkına bildirir, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Ülkemizin ve Şalpazarı halkının sahip olduğu tarihi tecrübe, birikim,maddi ve manevi kültürel zenginliğin farkında olarak ve bölge halkının teveccühünden cesaret alarak bu yola çıktım. Kuruluşundan bugüne kadar he aşamasında bulunduğum Ak Parti'nin on yıllık Ülke yönetimi tecrübesi, Sayın Başbakanımız'ın gece gündüz demeden, büyük bir fedakarlık örneği döstererek ortaya koyduğu çalışma temposu ve bu millete hizmet aşkı, bizm için enbüyük ilham kaynağı olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Sayın Başbakanımız'ın bu azmi ve kararlılığı bizi heyecanlandırmakta ve kendimize güvenimizi artırmaktadır. Bu sayede geleceğe daha bir güven ve ümitle bakmaktayız.

Ülkemiz, on yıllık Ak Parti Hükümetleri zamanında Ekonomik, Sosyal, Kültürel, Sağlık, Eğitim ve Siyasi alanlarda tam anlamıyla bir devrime şahit olmaktadır. Bu değişim ve dönüşümün en güçlü bir şekilde ilçemize yansıması, ancak ve ancak yaşanan değişim ve dönüşümün felsefesini anlayan ve buna inanan insanlar tarafından gerçekleştirilebilir. Zaman,Şalpazarı halkına hizmetin, bu davada görünen ve bu davada geçinenlerin eliyle olmayacağını ortaya koymuştur. Bizler yapacağımız hizmetlerde elimizde sihirli bir gücün olmadığının farkındayız. Ancak bölge halkında karşılığı olan bir kişinin, Şalpazarı'mızda var olan potansiyeli aktif hale getirebileceğine ve birlikte çok büyük başarılara imza atılabileceğine inanıyoruz.

Bu vesileyle Şalpazarı'na hizmet etmek adına yola çıkmış tüm aday adaylarına başarılar diler, kamuoyuna tekrar saygılarımı sunarım..

Ahmet Yüksel Gülay
Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkanı Aday Adayı
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esref karagul 10 yıl önce

Hocam hayırlı olsun