Öne Çıkanlar vefat mahalle Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu

TÜGVA’lı gençlerden anlamlı ziyaret

 Çocukları ülke içinde ve dışında içte işbirlikçiler, dışta düşmanla savaşan asker ailelerini evlerinde ziyaret etti. Bu amaçla şu anda Afrin operasyonunda görev yapan kahraman askerlerimizden Kasımağzı mahallesinden Soner Alkurt, Kireç Mahallesinden Gökhan Sağlam ve Dereköy mahallesinden Erkan Kuru’nun aileleri ziyaret edildi. Ailelerle sohbetler yapıldı, Kur’an okunup, askerlerimiz için dualar edildi. Bekleneni fazlasıyla verecek pek çok ateşli sohbet hattı ,canlı sohbet odalarındaki kadınlarla alarak yapacağınız görüşmeler gizli olacaktır.

Tügva Şalpazarı Şubesi başkanı Mehmet Muhcu faaliyetle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Yediden yetmişe herkesin askerlerimiz için bir şeyler yaptığı ortamda bizler de boş durmayalım dedik. Arkadaşlarla bir araya gelerek şu anda vatani görevini yerine getiren askerlerimizin ailelerine moral destek ziyaretinde bulunalım istedik. Askerler, ailelerimizin olduğu kadar bizim de evlatlarımızdır. Onlar bu vatanın evlatlarıdır. Onlara minnettarız. Maddi ve manevi olarak askerlerimizin ve ailelerinin yanındayız” dedi.

Şalpazarı çok Programlı Anadolu lisesi Müdürü Kemal Türkmen de yaptığı konuşmada: “Değerli kardeşlerim bu anlamlı faaliyetin daha da yaygınlaştırılarak devam etmesini temenni ediyorum. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan asker ailelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Ülkemiz zor olduğu kadar onurlu günlerden geçmektedir. Bizler tarihe şahitlik etmekteyiz. Yüzyıl önce İslam coğrafyasını parçalayan ve aramıza nifak tohumları ekenler bugün aynı zihniyetle bu coğrafyayı daha küçük dilimlere ayırmak için çalışmaktadırlar. Bu şer odaklarına karşı ülke olarak onurlu ve izzetli bir savaşın içinde bulunmaktayız. Ülke içinde ve Afrin’de gerçekleştirilen operasyon bu şer odaklarının planlarını bozmaya yöneliktir. Onların planı varsa, artık bizim de bir planımız var. Onların her dediklerine eyvallah diyecek bir ülke olmadığımızı artık çok iyi bilmektedirler. Bu zor zamanda birlik ve  beraberlik içinde olmak, tefrikadan uzak durmak en önemli insani ve İslami vazifemizdir. Unutmayalım biz birlikte olursak düşmanın tüm tuzaklarını bozarız. Müminler birbirlerinin kardeşidir. Mümin mümine karşı düşmanla işbirliği yapamaz. Kardeşine ihanet edemez. Kardeşini düşmana satamaz. Böyle yapanların değil islamlıkla, insanlıkla bir bağları bulunamaz. Bizler asker kardeşlerimizin duacısıyız. Allah onlara güç ve kuvvet versin. Yüreklerindeki korkuyu yok eylesin. Dizlerine derman versin. Bakışlarını keskin, basiretlerini açık eylesin. Asker ailelerimizle de her halükarda dayanışma halindeyiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

Tügva Şalpazarı Şubesi başkanı Mehmet Muhcu, bu etkinliğin daha sonraki zamanlarda da devam edeceğini belirterek ekipte olan herkese teşekkür etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hekim.oğlu.huseyin in..torunu.mustafa.günaydın.cetirikten 6 yıl önce

M.kemal.atatürk nun.izinden.giden.milliyetcileriz