Öne Çıkanlar Şalpazarı BBP Bahri Beldüz PTT Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Paaker Mohideen Kurkız'ı ziyaret etti.

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Paaker Mohideen ve eşi, Sri Lanka Türkiye’de göreve atandıktan 3 ay sonra ilk resmi ziyaretini Trabzon’a yaparak buradan da Trabzon Fahri Konsolosu İşadamı hemşehrimiz Atilla Ataman’la birlikte Şalpazarı’nı da ziyaret ettiler. Bahis sitelerinden en iyilerini ayıklayıp ise buradan erişebileceğiniz açık şekilde.



Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Paaker Mohideeni ile beraberindeki eşini ve kızını, Şalpazarı Hükümet Konağı önünde Kaymakam Cafer Sönmez, Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP belediye meclis üyesi Ahmet Kıran ,AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve vatandaşlar karşıladı.



Sri Lanka Trabzon Fahri Konsolosu Atilla Ataman ile birlikte ilk önce Şalpazarı Belediyesi’ni ziyaret eden Büyükelçi Mohideen’e Belediye Başkanı Refik Kurukız ziyaretinden dolayı bir plaket takdim etti.



Başkanı Kurukız'ın makamında, Şalpazarı’nın kültürünü ve şenliklerinin yer aldığı bir sinevizyon izletildi.



Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Paaker Mohideen ve eşine, Şalpazarı kültürünün kendi kültürleri ile birbirlerine benzediğini söyleyen Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Paaker Mohideen ayrıca, misafirperverliklerinden dolayı ve Şalpazarı’nda olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Başkan Kurukız kendilerini yayla şenliklerine ve Acısu şenliğine davet etti. Yapılan davetten dolayı çok memnun olan Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Paaker Mohideen şenliklere katılacağını söyledi.



















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.