Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu
Şalpazarı ilçe Kaymakamlığı tarafından, Şehit yakınları ve Gazilere iftar yemeği verildi.
Acısu Dinlenme Tesislerinde düzenlenen iftar programı, Kur’ an-ı Kerim Tilaveti okundu ve dua edilerek, iftarlar açıldı.



Şehit Aileleri ve Gaziler adına, Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner iftar programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek günün anısına Kaymakam Beşikci'ye bir plaket takdim etti.




Kaymakam Murat Beşikci; “Şehit Ailelerimize, Gazilerimize ve Ailelerine bu ramazan akşamında, bu iftar sofrasında birlikte iftar açmaktan büyük bir onur duyduğumu ifade ediyorum, hepinize hoş geldiniz. Devletimiz olarak her zaman, tüm kurumlarımız ile hizmetinizdeyiz. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Şehit ve Gazilerimizin bizlere emaneti olan bu makamları en iyi şekilde temsil etmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdiden oruçlarımızın kabul olmasını temenni ederek, ayaklarınıza sağlık diyorum, ramazan bayramınızı tebrik ediyorum”, dedi.

İftar Programına; İlçemiz Kaymakamı Sn. Murat Beşikçi ve Eşi Çarşıbaşı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği , Şehit Aileleri, Gaziler ve  Aileleri katıldı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.