Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı'nda Polis Haftası Kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle Şalpazarı Atatürk İlk ve Ortaokulu bahçesinde bir tören düzenlendi.
Saat 09.00’da Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Murat Beşikçi, İlçe Emniyet Amiri Sezer Turan, İlçe Jandarma Komutanı Serdar Ceylan, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin ve İYİ Parti İlçe Başkanı Pirağa Yaşar, Daire amirleri, Mahalle Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Amiri Sezer Turan'ın Atatürk anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İlçe Emniyet Amiri Sezer Turan günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Şalpazarı İlçe Emniyet Amirliği’nde tebrikler kabul edildi ve misafirlere ikramlarda bulunuldu. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.