Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Şalpazarı'nda Minbüs köprüden dereye uçtu
Şalpazarı Sugören köprüsünde meydana gelen kazada 19 yaşındaki Mehmet Yılmaz köprüden dereye uçarak hayatını kaybetti. Tensel zevklerin farkında olan özel kadınları ile, hazır olduğunuzda müthiş sıcak sohbetler yapabileceksiniz.


Edinilen bilgilere göre dün akşam Sugören Mahallesi’ne giden Mehmet Yılmaz kullandığı 61 PA 226 Plakalı minibüs, Şalpazarı su arıtma tesislerinin aşagı kısmındaki Kabasakal ve Ağırtaş mahalleleri yol ayrımında bulunan Sugören köprüsünden aşagıya uçtu. Köprünün demir korkuluklarını kırarak dereye uçan genci çevreden yetişen vatandaşlar ve 112, Umke, AFAD, İtfaiye, Polis ve Jandarma da nın yoğun çabaları sonuçsuz kalınca Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait çekici gelerek aracı dereden çıkardı. Boğulara öldüğü tahmin edilen Mehmet Yılmaz‘ın cansız bedeni minibüsten çıkarılarak Şalpazarı ilçe Hastanesi morguna kaldırıldı.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.