Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu TULAŞ

Şalpazarı'nda Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü düzenlendi.
15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle ülke genelinde olduğu gibi Şalpazarı'nda da Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü düzenlendi.

19:15 İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan gurup ellerinde türk bayraklarıyla tekbir ve slogan eşlğinde, Dereköy Mahallesi Tepebaşına kadar yürüdükten sonra geri dönerek 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında toplandılar.
Burada devam eden program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardında Ku'ran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
Daha sonra sırasıyla AK Parti Şalpazarı İlçe başkanı Murat Topkara, Belediye başkanı Refik Kurukız ve İlçe Kaymakamı Murat Beşikçi, günün anlamı ve önemini belirten birer konuşma yaptıktan sonra program sona erdi.

Program sonrası bazı vatandaşlar Demokrasi nöbetine katılmak için Trabzon Büyük şehir belediyesinin tahsis ettiği otobüslerle Trabzon'a hareket ettiler.


















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.