Öne Çıkanlar vefat mahalle Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu

Şalpazarı'nda İstişare toplantısı
Şalpazarı ilçe Kaymakamı Murat Beşikçi başkanlığında, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Siyasi Parti ilçe başkanları, Esnaf Odaları, esnaflar, İşadamları Derneği, Mahalle Muhtarlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.





Bugün saat 14.oo'da Şalpazarı Esnaf ve sanatkarlar odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Şalpazarı'na yeni açılan Yüksekokul için bundan sonraki süreçte ne yapabiliriz, gelen öğrencilerin bağlanmasını nasıl sağlayabiliriz, öğrenciler için esnaf olarak, ilçe halkı olarak neler yapabiliriz, ilçemizde daha iyi nasıl hizmet verebiliriz yurt sorunu nasıl çözebiliriz gibi sorunlar masaya yatırıldı. Ayrıca toplantıda İlçeye küçük bir sanayi sitesi kurulması ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.


Pek çok numaralarla kadınlarla görüşebilirsiniz aslında ancak arayarak görebileceğiniz pek çok türden kadınla anında boşalabileceksiniz.İlçe içerisinde bulunan mevcut yurt binaları, atıl durumdaki binaları tadilat yapılarak öğrenci evi haline getirilmesi, ilçe merkezinde atıl durumda bulunan Ziraat Bankası'nın yanındaki otelin tadilat yapılarak öğrenci yurdu haline getirilmesi, ilçe esnafı olarak buraya girecek öğrencilere burs desteği verilmesi, öğrenciye yönelik sosyal aktivitelerin olabileceği mekanların yapılması gibi konular konuşuldu.


İlçe Başkanı Zeki Çabuk; okulun yapılmasnda arsasını hibe eden Başkan Refik Kurukız'a ve Kurukız ailesine teşekkür etti.



Başkan Kurukız da Üniversite binasının yapılmasında emeği geçen özellikle Üsküdar belediye başkanı Hilmi Türkmen'e teşekkür ederek, Ağasarın evladı olarak gurur duyduklarını söyledi. Başkan Kurukız, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü ile görüşerek, Yüksek Okulun adını da Hilmi Türkmen yerleşkesi olarak koyacaklarını söyledi.


Tügva Vakfı Şalpazarı şube başkanı Mehmet Muhçu da, Yüksekokul yurt binası için gerekli yardımlarda bulunacağını ve bu konuda her türlü desteği vereceğini söyledi.


İlçe genelinde yurt yapılabilecek binaların tespit edilerek haftaya perşembe günü tekarar bir toplantı gerçekleştirlmesine karar verilerek toplantı sona erdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.