Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Şehit yakınları ve gaziler

Cumhuriyetin 94. yıldönümü Şalpazarı'nda düzenlenen törenle kutlandı.
Bu sabah Kaymakam Murat Beşikci‘nin kaymakamlık makamında tebrikleri kabulü ile başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, Kaymakam Beşikçi ve beraberinde ki protokol üyeleri Atatürk ilköğretim ve ortaokulu bahçesindeki tören alanına geçtiler. Burada yapılan törende bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın okunmasıyla başlandı.Ateşli sımsıcak anlar için özel kadınlarla yepyeni sohbet anlarını yaşayın, Ateşli Sohbet Numarası arayarak bütün bu zevki her alanda tadın.  

İlçe Kaymakamı Murat Beşikçi, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Daire amirleri, lise ve dengi okulların müdürleri, resmi kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, stk’ lar, siyasi parti temsilcileri ile öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldığı törende, Kaymakam Beşikçi'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, öğrenciler şiirler okundu.




Programın son bölümünde 2017-2018 öğretim yılında yapılan şiir, kompozisyon, satranç, masa tenisi çeşitli sportif alanlarda dereceye girenler öğrencilere ödülleri dağıtıldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.