Öne Çıkanlar Zeki Çabuk Sisdağı Bahri Beldüz oto boya şalpazarında kaza

Başkan Türkmen hemşehrileriyle buluştu
Acısu tesislerinde saat 14.oo'te hemşehrileriyle biraraya gelen Başkan Hilmi Türkmen, yaklaşan Anayasa referandumu ile ilgili bilgilendirme de bulundu.

Yapılan toplatıda Tuzla belediye başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Ak Parti İlçe Başkanı Murat Topkara'da birer konuşma yaptılar.

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı’nca organize edilen yemekli toplantıda Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen‘in, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan “Anayasa Referandumu” ile ilgili bir konuşma yaparak, hemşehrilerinden, Anayasa Değişikliğine “EVET” oyu vermelerini istedi. 



Başkan Türkmen; ''Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, bu siyasi bir mesle değil, bu Türkiye'nin istiklal, istikbal ve istikrar mücadelesidir. Asla kualisyonlar olmaycak. Seçim günü akşam hükümetin başı, Cumhurbaşkanı belli olacak. Dolayısıyla kualisyon turları olmaycak. Bakın istikrar Ak Parti va diye var. Cumhurbaşkanı Erdoğan var diye var. 7 Haziran hatırlıyoruz dimi, tekbaşına ikdidar olmayınca, 5 buçuk ay nafile kualisyon yaşadıkmı?, kim kaybetti?, bizler kaybettik. Hükümet kurulamayınca birokrasi çalışmıyor. Biz içindeyiz'' dedi.

Yoğun katılımın olduğu olduğu toplantıya, Tuzla Belediye Başkan Yrd. Ahmet Çabuk, Şalpazarı İlçe başkanı Murat Topkara, Şalpazarı Belediye başkanı Refik Kurukız, siyasi parti temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.