Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle Karadeniz

Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı yapıldı.
 Sayvançatak Derneği başkanı Erol Yanık‘ın sunuculuğunu yaptığı, Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı’na, Trabzon Vali Vekili Nusret Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yetkilileri, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, İYİ Parti İlçe Başkanı Pirağa Yaşar, Meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve çevre İlçelerden çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Sırasıyla, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. Feyhan Kurnaz Kaymakam Murat Beşikci ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yaptıkları konuşmaların ardından, Yöresel sanatçıların çaldıp söyledikleri kemençe ve türküler eşliğinde horon oynayarak doyasıya eğlendiler. 

24 Haziran milad olacaktır
Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Şenlikliğine katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Harizan'ın Türkiye Cumhuriyeti tarihinde büyük bir dönüm noktası olacağını söyledi. 

Yoğun katılımın yaşandığı şenlikte hemşehrilerine seslenen Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin mahalle yollarındaki çalışmalarına dikkat çekerken,
"Son 4 yılda yollarımıza 1 milyon ton asfalt serdik. Bu yılkı hedefimiz 350-400 bin ton asfalt sermektir. Asfaltlama çalışmalarımız için belediyemize ciddi şekilde kaynak temini sağlayan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a Trabzon halkı adına birkez daha teşekkür ediyorum."

24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu özetle şunları kaydetti, "24 Haziran devletimizin tarihinde yeni ve büyük bir dönemin başlayacağı tarihtir. 2002'de harap ve bitap şekilde bir ülke devralan Sayın Cumhurbaşkanımız, 16 yılda yeni bir Türkiye oluşturmuştur. Bu ülkenin yolunz daha da hızlı adımlarla, daha güçlenerek devam etmesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmiştir. Şimdi 24 Haziran'da bu sistemin ilk seçimini yapacağız. Erdoğan'dan öncdki yılları çok iyi bilen halkımız 24 Haziran'da bir kez daha sandıkları patlatacaktır. Sayın Cumhurbaskanımız rekor oy ile göreve seçilecektir. 24 Haziran ülkemizin tarihinde buyük bir milad olacaktır." 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.